GEDENKTEKEN

Gedenkteken

Gedenkteken is leverancier van urnen, gedenktekens, as-sierraden alsmede aanverwante producten. U vindt bij ons een ruim- en divers assortiment onder één dak waarbij ons uitgangspunt is om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Om dit te realiseren eisen wij niet alleen van ons, alsook van onze leveranciers een hoge kwaliteitsstandaard. Wij streven bij elke opdracht naar een optimaal resultaat.

Gedenkteken is een open, professionele organisatie. Wij stimuleren onze mensen om zich doorlopend persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen en tevens meedenken met de veranderingen in de markt. Hierdoor zijn wij in staat om doorlopend nieuwe producten te ontwikkelen en zijn voortdurend op zoek naar producten die inspirerende kunstwerken zijn.

Op deze website wordt een groot en divers assortiment aan producten aangeboden, dit zijn onder anderen: urnen uit metaal, hout, keramiek, marmer, koper, glas, enz. alsook biologisch afbreekbare urnen, baby urnen, kinderurnen, foto in Crystal, urn-zuilen, as-beelden, as-sieraden, gedenktekens, lantaarns, graf- en gedenkkaarsen en aanverwante producten. Een deel van deze producten zijn door ons bedacht en worden door ons geassembleerd.

Ondanks dat wij hebben getracht u zoveel mogelijk informatie via deze website te doen toekomen, is het natuurlijk onmogelijk om alle elementen tot in detail te beschrijven. Indien u uitgebreide product informatie wenst, kunt u natuurlijk gewoon contact met ons opnemen.

Onze contactgegevens
Allround Natuursteen

Bedrijvenparktwente nr 80

7602 kd almelo (overijssel)

 


T 0546 570412
E info@allroundnatuursteen.nl